اگر گرسنه هستيد ، اين ميان وعده هاي سالم را بخوريد ، نه بيسكويت و چيپس.اين ميان وعده هاي سالم اين روزها در هند رواج يافته است. اگر آن را به جاي خوردن بيسكويت و چيپس بخوريد ، بر روي سليقه شما و همچنين پوست شما تأثير مي گذارد ...بيسكويت و چيپس به راحتي در همه جا يافت مي شود ، بنابراين به محض اينكه كمي احساس گرسنگي كرديد ابتدا آنها را مي خوريد ، اما حالا اگر از خوردن آن خسته شده ايد و به فكر برخي از ميان وعده هاي سالم هستيد ، حتماً آن را امتحان كنيد. اين ها ميان وعده هاي سالمي هستند كه مي توانيد همراه خود داشته باشيد. مي تواند به كودكان براي ناهار در مدرسه بدهد. مي توانيد آن را حتي هنگام نشستن در دفتر بخوريد. اين ميان وعده ها به اندازه ميوه ها براي شما سالم هستند.ما در مورد ميان وعده هاي ميوه اي طبيعي صحبت مي كنيم كه اين روزها در بازار محبوب شده اند. اما مردم هنوز چيز زيادي در مورد آن نمي دانند.اين روزها ، ما جلسه ويژه اي با پاويت سيدهو پوري داشتيم كه از رژيم غذايي ميان وعده هاي ميوه اي سالم براي مردم هند استفاده مي كرد ، بنابراين از او مي دانستيم كه اين ميان وعده ها چقدر سالم هستند. آنها همه چيز را در اين مورد به ما گفتند.
بيشتر بخوانيد: اين ظروف ساخته شده از جوانه ها را امتحان كنيد و با سلامتي انرژي زيادي دريافت كنيد
به اين ميان وعده ها تنقلات ميوه خشك طبيعي گفته مي شود. شما مي توانيد همه ميوه ها مانند سيب ، موز ، آناناس را در هر زمان به عنوان ميان وعده ميل كنيد. اكنون مي توانيد تمام ميوه ها را ميل كنيد ، و آن هم بدون عطر و طعم اما با همان مزاياي سالم كه در واقع با خوردن اين ميوه ها دريافت مي كنيد.Pavit Sidhu Puri به ما گفت كه. با استفاده از فناوري خشك شده در خلا ، ميان وعده هاي ميوه اي طبيعي را با كم آبي بدن ميوه ها آماده مي كنيم ، پس از آن مي توانيد آن را به مدت 8-9 ماه با خود نگه داريد و هر زمان كه دوست داريد مي توانيد آن را بخوريد. نكته خاص آن اين است كه به دليل فناوري خشك شده در خلا ، تمام مواد معدني ، ويتامين ها و پروتئين هاي ميوه همان ميوه هاي طبيعي باقي مي مانند. دليل اين فناوري نيز همين است. ميوه ها زماني از كشاورزان خريداري مي شوند كه تا 90٪ پخته شوند ، سپس به كارخانه آورده و شسته و تميز شوند. مجدداً به مدت 12-15 ساعت در خلا خشك و كم آب مي شود ، به همين دليل طراوت و مغذي بودن آن حفظ مي شود. هيچ نوع نگهدارنده اي ندارد. 2-3٪ شكر به آن اضافه مي شود تا طعم ميوه را حفظ كند و همچنين بايد از نظر غذايي نرم باشد.
چهارشنبه ۰۵ خرداد ۰۰ ۱۲:۱۰ ۱۳ بازديد
تا كنون نظري ثبت نشده است